Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

El CLJO organitza un any més una jornada de tallers de tècniques d’estudi i motivació

Estàn dirigides als i les joves d’ESO, batxillerat i Formació Professional. Aquests tallers de tècniques d’estudi, compten amb el suport de l'Ajuntament d’Ontinyent i l'IVAJ, s'impartiran a la seu del CLJO (c/ Ramon Llin 10).

La sessió del dimarts 28 de març (18 a 19:30 h), estarà destinada als alumnes que cursen l’ESO, des de 1r fins 4t. Es parlaran de diferents tècniques d’estudi adequades i funcionals, que abraçaran des dels llocs d’estudi dels alumnes fins diverses estratègies de memorització.

La sessió del dijous 30 de març (19 a 20:30 h), destinada per alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius. S’abordarà d’una manera positiva l’organització d’agenda per a l’avançada preparació dels estudiants per als exàmens, així com diverses estratègies d’afrontament.

Pel que fa a l’activitat del dia 4 d’abril (18 a 19:30 h), aquesta anirà adreçada a qualsevol alumne a partir de l’Educació Secundària Obligatòria, i es realitzarà baix el títol “Parlar amb convicció”, amb l’objectiu de dotar als alumnes d’estratègies per realitzar presentacions en públic, explicacions de projectes,

etc. Inscripcions a orientaestudis@gmail.com, indicant nom, cognoms i el curs actual, o bé acudint al Casal Jove!

Publicado en Local 22 / 03 / 2017