Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Detinguts dos joves a Ontinyent per vendre sabatilles robades en un gimnàs

Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a dos joves de 18 i 19 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, després d'apoderar-se de dos parells de sabatilles de la taquilla d'un gimnàs. El propietari va localitzar les sabatilles en un portal de venda de segona mà, per la qual cosa van poder ser recuperades, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

El monitor del gimnàs es va adonar que la seua taquilla del vestuari es trobava oberta després que deixés amb el cadenat posat per impartir diverses classes. També es va adonar que li havien sostret dos parells de sabatilles esportives, una d'elles de boxa i d'un model "molt exclusiu". La víctima va localitzar aquesta mateixa tarda dos parells de sabatilles en una aplicació informàtica de venda de productes de segona mà iguals a les seues, per la qual cosa va quedar amb el venedor de Detinguts dos joves a Ontinyent per vendre sabatilles robades en un gimnàs les mateixes i va donar avís a la Policia. Els agents van acudir al carrer d'Ontinyent on el monitor i el "venedor" havien quedat per realitzar la transacció. Després de les perquisicions, van esbrinar que el sospitós havia forçat la taquilla amb un altre jove i que tots dos s'havien apoderat dels dos parells de sabatilles.

Posteriorment, els policies van localitzar a l'altre sospitós, que tenia l'altre parell de sabatilles, i els dos van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Mentrestant, els dos parells de sabatilles van ser lliurades al seu legítim propietari. Els joves arrestats, d'origen espanyol i sense antecedents policials, han passat a disposició judicial a Ontinyent.

FONT: Europapress

Publicado en Local 23 / 03 / 2017