Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L'Agència Valenciana del Turisme promociona la Ruta dels Borja a través de l'òpera Lucrezia

Fins al 8 d'abril es distribuirà en el Palau dels Arts el fullet de la Ruta i s'emetrà un vídeo promocional durant l'intermedi de l'òpera Lucrezia

L'Agència Valenciana del Turisme, en la seua labor d'impuls i difusió de productes turístics que singularitzen l'oferta turística de la Comunitat Valenciana, promociona aquests dies un dels seus productes prioritaris durant enguany: la Ruta dels Borja.

D'aquesta manera, i gràcies a un acord de col·laboració amb el Palau de les Arts Reina Sofia, la Ruta es donarà a conèixer entre els assistents a l'òpera *Lucrezia Borgia a través de diferents actuacions promocionals. En concret, des d'avui i fins al pròxim 8 d'abril, es distribuirà en el Palau de les Arts el fullet de la Ruta, editat i impulsat per la mateixa Agència Valenciana del Turisme; a més s'emetrà durant l'intermedi de l'òpera un vídeo promocional, en espanyol i anglés, connectant la Ruta dels Borja amb la figura de Lucrezia Borgia, protagonista de l'obra musical.

Així mateix aquesta col·laboració d'ambdues institucions, l'Agència Valenciana del Turisme i la conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport, també ha permés que s'emeta per primera vegada en streaming i de forma gratuïta l'òpera a través de The Opera Platform.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha volgut destacar que "la unió de turisme i cultura és fonamental en la nostra estratègia de promoció de la Comunitat Valenciana i, sens dubte, el Palau de les Arts és un gran baluard". Per açò, ha avançat que aquesta no serà l'única acció que es durà a terme al costat del Palau dels *Arts, doncs, en la seua opinió, "est és l'inici d'una col·laboració que es mantindrà en el temps i que inclourà diverses actuacions".

D'altra banda, Colomer ha indicat que aquest reforç promocional de la Ruta dels Borja "s'emmarca dins de les actuacions programades en aquest 2017 a través del programa CREATurisme, un nou projecte de la Generalitat per a fomentar i impulsar nous productes turístics".

"El nostre objectiu -ha continuat el Secretari Autonòmic- és impulsar l'art i la cultura del Renaixement que va lligada a la família valenciana més universal". Així mateix, "l'òpera que emet aquests dies el Palau és una magnífica oportunitat per a fomentar el turisme cultural i urbà, ja que connecta amb l'essència i autenticitat de la nostra destinació".