Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La Guàrdia Civil confisca sabatilles d'esport falsificades d'una marca comercialment coneguda

La Guàrdia Civil en el marc de l'operació “PLANCHA 2” ha procedit a la detenció d'un home de nacionalitat espanyola per un delicte contra la propietat industrial

La Guàrdia Civil Xàtiva va tenir coneixement a través d'una denúncia interposada pels representants legals d'una marca comercialment coneguda de la possible venda de calçat falsificat en una localitat propera a la població de Xàtiva.

Per això, es va iniciar l'operació "PLANCHA 2" per part de la Guàrdia Civil de Benigànim i Ontinyent pertanyents a la companyia de Xàtiva, a fi de poder localitzar i detenir a l'autor o autors d'aquests fets. Fruit dels dispositius establerts i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d'aquest operatiu es va poder confirmar que una persona oferia calçat d'una marca comercialment coneguda per sota del valor de mercat en un establiment d'una localitat propera a Xàtiva.

Aquesta operació es va realitzar el dia 27 de març, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d'un home de 56 anys i nacionalitat espanyola per un delicte contra la propietat industrial. Aquesta persona adquiria en el mercat, sabates sense cap tipus de marca, amb aspecte exterior i colors similars a les sabatilles la hi marca denunciant per a la seua posterior falsificació i venda.

Els agents han intervingut més de 80 peces de calçat d'origen il·lícit que eren falsificades per a la seua posterior venda en establiments. Amb aquestes actuacions es pretén eradicar el comerç il·legal de productes sostrets que interfereixen en el correcte funcionament dels llocs establerts legalment.