Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Bocairent reforma el parc de Pius XII amb una inversió 17.000 euros

El projecte elegit pel veïnat inclou una millora de l’entorn i una ampliació dels jocs disponibles

El segon projecte elegit pel veïnat de Bocairent dins del Pla d’inversions financerament sostenibles de la Diputació de València ja es troba materialitzat. Així, aquest cap de setmana tornava a estar obert a la

ciutadania el parc del carrer de Pius XII després de l’execució per part d’una constructora local d’uns treballs valorats en 16.919,59 euros.

La consolidació del mur exterior, la renovació d’una part del paviment feta malbé per les arrels o la instal•lació de quatre tanques metàl•liques en els accessos constitueixen algunes de les actuacions dutes a terme. A més, la zona infantil va ser renovada amb un espai dotat de cautxú continuo que

acull una trepa restaurada i un conjunt lúdic dotat de barra de bombers, de tobogan, de rampa d’escalada i d’un tub aeri subministrat per una empresa que treballa amb una firma local.

Igualment, l’àrea de jocs saludables compta amb una nova solera de formigó i es va ampliar amb un segon aparell per a l’exercici de cames. Finalment, el repintat de les faroles i de la porteria existent, i una capa addicional de terra contribueixen “a dotar a tot l’entorn d’un atractiu renovat per al nombrós veïnat de la zona tant majors com els més menuts”, segons destaca l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, que remarca “la materialització d’una nova actuació triada per participació pública”.