Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

El GanxoRock 2017 ja té cartell complet per a la IV edició

El Col·lectiu Cultural El Ganxo és l’encarregat d’organitzar el GanxoRock des del seu naixement. Després de celebrar el festival el 2011, 2012 i 2015, enguany, el 2017, serà la IV edició que aquest festival celebre a Benigànim.

Com en cada edició, el pati del CEIP Beata Inés de Benigànim acollirà el GanxoRock i amb ell als millors grups de l’escena musical valenciana. Enguany, els grups que

formarant part del cartell seran:

- Los de Marras, de València. Ningú dubta de la trajectoria d’aquest grup. Arribaran al Presentaran el seu nou disc “Reamanecer” que eixirà a la llum en pocs dies.

- Smoking Souls, de Pego. Smoking Souls és un dels grups referents pel que fa a la música en català. Amb el seu disc “Cendra i Or” s’han consolidat com un dels grups imprescindibles a les nostres bandes sonores.

- Animal, de Barcelona. Són un d’aquells grups que no deixen indiferent a ningú. “Més enllà de les paraules” és el seu últim disc i vindran al GanxoRock amb energies renovades després de fer una aturada d’alguns mesos.

- Vadebo, de l’Horta. VadeBo juga a casa. Amb un directe elèctric i potent, presentarn el seu disc “Actitud”.

- Atzembla, de l’Horta. Amb el seu últim EP acabat d’estrenar, “Cors armats”, Atzembla està consolidant-se com un dels grups amb el directe més potent de tota l’escena valenciana.

- Kontaminació Akústika, de Biar. Presentaran el seu últim disc “Voraviu” i ens faran gaudir amb els seus ritmes d’Ska, reggae, punk i rock.

- Macondo, de València. Macondo serà l’encarregat d’amenitzar entre canvi de grups amb les millors cançons de l’escena musical alternativa.

Tot açò serà el pròxim 5 d’agost. Les entrades anticipades tenen un preu de 10€ i estaran a la venda online a www.ganxorock.com i físiques als següents punts de venda:

- Benigànim: Espai Jove i Casa de l’Arrop

- Xàtiva: Llibreria La Costera

- Ontinyent: Tot Instruments

- Alcoi: Detroit Llibres

- València: Macondo

- Gandia: Urban Shop

En taquilla, el preu pujarà a 13€. Els horaris així com l’ordre dels grups es faran públics dies abans del festival.