Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Els més menuts s’incorporen al Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida

Benjamins, alevins i infantils correran la primera prova de les huit este dissabte a partir de les 18:30 a Montaverner. - Els júniors disputaran la tercera prova de les onze previstes després de les carreres d’Agullent i Bèlgida. - Vicente José Micó Castelló del C.A. Ontinyent i la independent Marta Sánchez Sanz lideren les absolutes; Planifica y Evoluciona-Dulce Bebé Ontinyent en equips.

Els corredors benjamins, alevins i infantils disputaran este dissabte en la XIII Volta a peu a Montaverner la primera prova de les huit puntuables en la seua categoria dintre del IX Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida que organitza la Mancomunitat. Serà este dissabte a partir de les 18:30. Pel que fa als júniors, nascuts entre 2001 i 2002, es tracta de la tercer prova de les 11 després d’haver corregut a Agullent i Bèlgida. Com que han de participar en un mínim de 7 carreres, els i les que no hagen corregut poden optar encara a entrar en la classificació final.

Tant els júniors com els participants en les categories sénior i veterans A, B, C i D arrancaran dissabte a les 19:30 hores els 7,5 quilòmetres previstos. Al cap de cinc carrres, l’absoluta masculina està encapçalada per Vicente José Micó Castelló del CA Ontinyent, seguit per Jose Enrique Ferrero López del CA Carnicería Vicente Berenguer i David Alfonso Moltó, també del CA Ontinyent. La categoria femenina està liderada per la independent Marta Sánchez Sanz, seguida d’Amélia Canet Benavent del CA El Xio de Llutxent i Susi Navarro Calatayud del Runners d’Alcoi. En equis, Planifica y Evoluciona-Dulce Bebé d’Ontinyent ocupa la primera posició, seguit d’Atletisme Montaverner i el CA Carnicería Vicente Berenguer.

Pel moment, un total de 309 atletes competixen en les categories masculines i 72 ho fan en les femenines en un total de 16 equips. Als participants en el circuit cal sumar aquells corredors que participen de manera puntual en una volta a peu concreta. Cal recordar que s’han de correr un mínim de 9 de les 15 carreres del circuit per a formar part del campionat general, per la qual cosa aquells que no hagen corregut en cap carrera tenen marge per a incorporar-se encara ja que es disputa la quinta carrera de 15. Poden fer-ho en lavallalbaida.es abans del divendres a les 14 hores amb la satisfacció que un euro de cada inscripció es destinarà a l’Associació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental (ADIEM). De moment hi ha 431 inscrits.

El circuit es va presentar el 7 d’abril a la Mancomunitat i com va destacar el seu videpresident, Jaime Peris, «Els 30 anys que la Mancomunitat porta fent comarca no serien possibles sense activitats tan participatives i vertebradores com el Circuit». Patrocinat per Cajamar, compta amb la col·laboració de Rull Intersport, Likesport 2020, La Unión Alcoyana, Mercarsegur.com i Mychip, que s’encarregarà del cronometratge, o Lurbel, que oferirà xecs regal als tres millors clubs, els tres primers de la general masculina i femenina, com també els primers homes i dones en fidelitat.