Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Un nou vehicle elèctric farà més segur el treball al cementeri municipal d’Ontinyent

Es tracta d’un transport dotat amb plataforma elevadora portafèretres adaptat a les necessitats del cementeri.

Un nou vehicle elèctric farà més segur el treball al cementeri municipal d’Ontinyent. El regidor coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis; la regidora de Cementeri, Mercedes Pastor; i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, presentaven hui el nou transport, dotat amb plataforma elevadora portafèretres.

Mercedes Pastor explicava que aquest vehicle “millorarà la qualitat del servei que presta l’Ajuntament i les condicions de treball dels funcionaris, ja que aquest transport compta amb una sèrie de mesures de seguretat i millores que l’anterior vehicle no tenia, de manera que les tasques que s’han de dur a terme es puguen executar de manera més segura i eficaç”, assenyalava. Pastor afegia que l’adquisició d’aquest vehicle és una nova mostra del treball conjunt entre les diferents regidories, “una tasca conjunta que està sent molt positiva i que està permetent millorar visiblement el cementeri”, assenyalava.

Joan Sanchis explicava que aquest vehicle, que abans d’arribar a Ontinyent va estar exposat per l’empresa fabricant a la fira Funermostra, “està homologat i totalment adaptat a les particulars necessitats del nostre cementeri”, comptant amb estabilitzadors hidràulics, inclinòmetre, una plataforma giratòria en 180º amb una superfície de treball de quasi 3 m2 o pantògraf amb elevador hidràlulic. Sanchis felicitava al seu torn a les regidories de Cementeri i Serveis Municipals “pel treball que estan fent per tenir un cementeri del que podem estar ben orgullosos, un espai molt important on estan les nostres persones volgudes i que ha d’estar en les millors condicions possibles”, concloïa.

Publicado en Local 19 / 06 / 2017