Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Declarada l’alerta extrema per calor divendres a la zona de Xàtiva per temperatures superiors a 41ºC

El nivell d’alerta de dijous i dissabte és el taronja, amb temperatures màximes que superaran els 39ºC, divendres serà de nivell roig, amb més de 41ºC

La Generalitat Valenciana ha declarat l’alerta sanitària a la zona de Xàtiva des d’este dijous i al menys fins dissabte per les altes temperatures. L’alerta serà de risc alt (taronja) dijous i dissabte, amb temperatures màximes que superaran els 39ºC; però l’alerta arribarà a ser de risc extrem (roig) amb temperatures que poden superar els 41ºC.

La zona afectada per l’alerta inclou als següents municipis de les comarques de la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés: l’Alcúdia de Crespins, Barxeta, Bellús, Canals, Cerdà, Estubeny, el Genovés, la Granja de la Costera, Lloc Nou d’En Fenollet, la Llosa de Ranes, Novetlè, Rotgla i Corberà, Torrella, Vallés, i Xàtiva.

La resta de localitats de les comarques estaran en nivell taronja majoritàriament, amb menys afecció a zones com la Font de la Figuera, Fontanars dels Alforins o Bocairent.

FONT: COMARCALCV