Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Dos persones detingudes per robar 4 gossos a Aielo de Malferit

La Guàrdia Civil ha detingut en Torrent a dues persones per la seua implicació en diversos robatoris en Aielo de Malferif on els detinguts van sostraure 4 gossos, joies i rellotges.

Davant el nerviosisme d’aquestes persones es va procedir a realitzar la seua identificació i registrar el vehicule, on es va trobar a l’interior de l’habitacle varis rellotges, i diverses joies, a més d’alicates de cort una barra de ferro, guants i llanternes, també en el maleter del vehicle es va descobrir a quatre cans de diferents grandàries amuntegades, els quals presentaven signes d’asfíxia a causa de la grandària reduïda de l’habitacle, lligats amb cordes que li oprimien el coll i elevada temperatura (30 graus exteriors) i desconeixent quant temps portaven dins del maleter.

Fruit de les intenses gestions efectuades amb la Guàrdia Civil, a més de la col·laboració de la Policia Local de Picassent, es va poder comprovar que els gossos pertanyien a una persona que residia en Aielo de Malferif.

Posteriorment es va comprovar que s’havia produït el robatori en un xalet i en un magatzem de la citada localitat, sent reconegut pels propietaris els rellotges i les joies sostretes, ja que algunes estan gravades, d’igual forma els gossos sostrets van ser reconeguts i identificats pel propietari.

Per aquests motius es va procedir a la detenció de dos homes de 47 i 58 anys d’origen espanyol i residents a Castelló per delictes de robatori amb força continuats, maltracte animal, i robatori i furt de vehicule a motor.

Amb aquesta actuació la Guàrdia Civil de València ha aconseguit en poques hores esclarir diversos robatoris amb força, detenir als autors i recuperar els efectes sostrets, a més de rescatar a 4 cans amuntegats en un maleter.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció no 5 de Torrent.