Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La ciutadania de Xàtiva expressa en aquest acte el seu més sentit condol cap als familiars de les víctimes.

Manifest de l'juntament de xàtiva amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Ahir, les ciutats de Barcelona i Cambrils varen ser colpejades per la barbàrie terrorista. Desenes de persones innocents varen perdre la seua vida arrabassada per una acció criminal a mans d'uns fanàtics sanguinaris. Els terroristes han colpejat el cor de dues ciutats meravelloses, obertes i cosmopolites, en un intent de fer trontollar els nostres valors de convivència democràtica.

Però no ho van a aconseguir. Ara és el moment d'acompanyar el dolor de les víctimes i dels seus familiars. És el moment de mostrar la nostra solidaritat cap a dues ciutats germanes i de que tota la societat demostre que els valors de la convivència, la democràcia, el respecte a la vida i als drets humans sempre prevaldran sobre el desgavell, el fanatisme i la violència.

La nostra societat coneix ben bé el que significa patir la xacra del terrorisme i sap com fer-li front. A aquestos criminals se'ls guanya amb les armes de l'estat de dret, des de l'imperi de la llei, des de l'acció de la justícia i de les forces de seguretat. Els assassins no van a acabar amb la nostra convivència pacífica. I per això, malgrat la tristesa que ens envaeix, anem a continuar amb la nostra Fira d'Agost, de igual mode que aquest matí la ciutadania recuperava La Rambla de Barcelona i el passeig marítim de Cambrils.

La ciutadania de Xàtiva expressa en aquest acte el seu més sentit condol cap als familiars de les víctimes. A continuació, en record de les víctimes i com a manifestació de la nostra total repulsa i condemna als atemptats de Barcelona i Cambrils, anem a guardar 5 minuts de silenci.