Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

MON·DOC presenta la programació de la 9a edició

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha fet pública la programació de la Mostra de Cine Documental de Montaverner, que es celebrarà del 22 al 30 de setembre pròxims.

L’edició d’enguany inclou 18 documentals, dels quals 15 opten al Premi MON•DOC i 3 es projectaran fora de concurs. D’estos últims destaca la projecció de ‘Fills del silenci’, documental produït per la Diputació de València i que serà presentat per la Diputada de Memòria Història, Rosa Pérez. Com sempre per a les gales d’inauguració i cloenda MON•DOC aposta per documentals amb una trajectòria reconeguda; i enguany ho fa amb ‘The Resurrection Club’, nominat al Goya a Millor Documental, i amb ‘Joe’s Violin’, nominat a l’Òscar a Millor Documental, i que és una estrena a nivell nacional.

Pel que fa als documentals finalistes del Premi MON•DOC, s’han seleccionat 6 llargmetratges i 9 curtmetratges, els quals optaran al Premi MON•DOC que concediran dos jurats independents i al Premi del Públic. Des de l’organització destaquen la qualitat dels documentals presentats a concurs, entre els quals hi ha diversos amb premis a nivell internacional, i es mostren molt satisfets de la selecció prèvia feta entre els tècnics de l’àrea de cultura de l’Ajuntament i els membres del Cineclub local.

Montaverner continua apostant per la realitat, pel documental de qualitat i per portar fins al cor de la Vall d’Albaida el millor d’este gènere. MON•DOC complix 9 edicions i ho fa amb tot el suport de Culturarts-IVAC, la Diputació de València i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, així com el reconeixement del món de l’audiovisual valencià.

El pròxim 22 de setembre Montaverner tornarà a obrir una finestra al món.