Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

59 equips en 7 categories participen en el XVé Campionat d’Hivern de Raspall de la Mancomunitat

Hi participaran 11 pobles de la Vall d’Albaida, 4 de la Costera, 4 del Comtat i un de la Ribera Alta.

Este cap de setmana s’inicia el XVé Campionat d’Hivern de Raspall de la Mancomunitat amb la lligueta prèvia a les eliminatòries. Seran un total de 59 equips en les set categories -primera, tercera, quarta, cadets, infantils, alevins i benjamins- de la Vall d’Albaida, el Comtat, la Costera i la Ribera Alta, que

participa amb l’equip d’Alcàntera en cadets. La Vall d’Albaida comptarà amb representants d’Albaida, Quatretonda, Otos, Benicolet, Ontinyent, Aielo de Malferit i Benigànim. Per la Costera participen Llocnou d’En Fenollet, el Genovés, Moixent i Canals. Finalment, el Comtat comptarà amb equips de l’Alqueria d’Asnar, Cocentaina i Muro.

L’any passat van guanyar Llocnou d’En Fenollet en primera, Quatretonda en segona, Cocentaina en tercera i Benicolet en quarta. En cadets, el triomf va ser per a Aielo de Malferit; Genovés i Moixent es van endur el d’alevins A i B; Alcàntera es va imposar en infantils A, l’Alqueria d’Asnar en els B i Genovés en benjamins. Enguany, les categories més concorregudes seran la de tercera, amb 14 equips i quarta i

ifantils amb 10. Els cadets compten amb huit equips en lliça, els alevins amb set, els benjamins en són sis i la categoria absoluta se la disputaran entre quatre equips.

Les partides es juguen a sis jocs en trinquet i huit al carrer, excepte en benjamins, a 5 jocs, i infantils, a sis. Igualment, es juguen amb falta al carrer i sense ella als trinquets segons les normes de la Federació de Pilota Valenciana en la seua modalitat de raspall. Els guanyadors s’emporten 3 punts, excepte si el rival ha aconseguit 4 jocs en trinquet o 6 jocs al carrer quan l’equip perdedor suma 1 punt i el guanyador en puntua 2. En alevins i benjamins el guanyador s’emporta 3 punts i cap el perdedor.