Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Més de 50 músics estrenen local a Albaida

El grup de percussió Raval Jussà celebra el seu quart de segle amb el seu centre musical, l'antiga escola d'Albaida, per fi rehabilitat. Els seus murs demanaven reformes, aïllament acústic i l'ampliació d'un local d'assaig que alberga a més de 50 músics.

L'agrupació, especialitzada en música festera de moros i cristians i pasdobles, entre altres estils, ha tocat enfront dels representants locals en la nova sala de concerts. Després de l'acte, Altur ha agraït la implicació de la localitat i ha reafirmat la seua intenció que les entitats que promocionen la cultura “puguen treballar en les millors condicions possibles”.

Les obres finançades per la Diputació, que ascendeixen a 70.000 euros, han cobert l'adequació de l’immoble a les necessitats dels músics, com la insonorització dels seus murs, a més d'ampliar l'estructura original i el seu local d'assaig.

“Els músics estan encantats. Fa anys que insistien en la necessitat de reformar l'edifici, insonoritzar-lo per a poder tocar sense molestar als veïns i en definitiva tindre unes instal•lacions dignes”, ha explicat Josep Albert Quilis, alcalde del municipi.