Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’ajuntament d’Aielo de Malferit fa entrega del xec bebè 2017 als primers beneficiaris de les ajudes

El passat dissabte 30 de setembre l’Ajuntament d’Aielo de Malferit va fer entrega als primers 16 beneficiaris del programa d’ajudes per a naixements – “Xec Bebè 2017”.

L’acte d’entrega del xec per valor de 150 euros per naixement, va tenir lloc al saló de plens de l’ajuntament a les 12:00 hores, acte que va reunir a pares i pares junt amb els nouvinguts en el 2017.

Este nou programa d’ajudes a les famílies compta amb una partida als pressupostos municipals de 9.000 euros, ha estat possible gràcies al superàvit i al sanejament dels comptes municipals, que permeten al consistori llançar nous projectes encaminats en esta línia de treball.

El programa d’ajudes està adreçat a les famílies de la localitat amb fills nascuts durant l’any 2017, sent únic requisit que ambdós progenitors estiguen empadronats a Aielo abans del 31 de desembre de 2016. Les sol•licituds es poden realitzar en qualsevol moment de l’any a les oficines municipals aportant la documentació justificativa necessària per rebre l’ajuda.

Tal i com va anunciar durant l’acte l’Alcalde, José Luís Juan Pínter, ara s’ha fet entrega del xec per als beneficiaris que compleixen els requisits i que han cursat la sol•licitud en el període de gener a agost. Per a la resta de peticions es farà una segona entrega a finals de desembre per respondre a les noves sol•licituds de les famílies beneficiaries del programa.

El primer edil va afirmar que “per a l’Ajuntament, la prioritat fonamental és el benestar del ciutadà i en aquest sentit el recolzament a les famílies és una part molt important. És important mantenir i incrementar el nombre de naixements a la localitat, i amb aquesta ajuda simbòlica es pretén incentivar a la població perquè aquest nombre augmente any rere any perquè ells són el futur d’Aielo. Anem a seguim fent política de gestió a favor de les famílies”.