Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’Escola Municipal de Futbol d’Aielo presenta la nova temporada 2017/2018 davant de centenars d’assistents

Després de l’èxit de la passada temporada, divendres passat van ser presentats oficialment els equips i els jugadors de l'Escola Municipal de Futbol d'Aielo de Malferit per a la temporada 2017-2018; un total de 7 equips en què jugaran 142 xiquets i joves en les diferents categories que s’enfronten a una campanya repleta de nous reptes.

La presentació va tindre lloc a les 19h a les instal•lacions del Camp de Futbol Juan Bataller davant l’atenta mirada de centenars d’espectadors, entre pares, mares i familiars, en un acte organitzat per la Regidoria d'Esports de la localitat i la coordinació de l’escola de futbol.

Com cada any, totes les categories de l’Aielo C.F. participaren d’aquesta festa del futbol base, en la que els familiars varen poder gaudir de veure els seus fills i nets engalanats amb els colors de l’elàstica local. Afortunadament, el nombre de xiquets inscrits es va incrementant any rere any, fruit del bon funcionament de l’escola i de la col•laboració dels coordinadors, entrenadors y l’Ajuntament.

L'acte va comptar amb la participació de l'Alcalde d'Aielo de Malferit, José Luis Juan, i del Regidor d'Esports, Rafael Egea, que varen mostrar la seua satisfacció davant la gran afluència de públic i les novetats de la temporada, i aprofitaren la presentació per a donar les gràcies a les famílies per confiar en les escoles esportives municipals per a la formació esportiva dels seus fills.

Així doncs l’Alcalde va remarcar que “des de l'Ajuntament hem volgut donar continuïtat a este projecte esportiu, l'objectiu del qual és fomentar els valors de respecte, companyerisme i treball en equip”. Així doncs va recordar la importància que la gent vaja cada cap de setmana al Camp de Futbol a veure jugar els equips i els seus fills, ja que l’afició és molt important per als jugadors.