Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Aielo de Malferit commemora el 9 d’octubre amb una variada programació d’actes festius i culturals

El passat dilluns 9 d’octubre la localitat d’Aielo de Malferit es va engalanar de festa per celebrar la Festivitat de tots els Valencians amb multitud d’actes festius i culturals per a totes les edats.

La celebració va donar inici a les 9’30 hores amb la Cercavila Popular pels carrers de la localitat de la mà d’un grup de dolçainers, per continuar amb l’activitat més multitudinària, l’esmorzar popular, que va reunir més de 700 veïns i veïnes de la localitat que acudiren a festejar este dia especial per als valencians.

L’esmorzar va estar precedit del tradicional discurs de felicitació de l’Alcalde, José Luis Juan Pinter, al poble d’Aielo, en el qual va destacar la importància de sentir-se valencians, sense oblidar-nos que formem part d’Espanya, i de conviure en harmonia i felicitat.

Els actes continuaren a partir de les 11 hores amb dos partides de Raspall, l’esport valencià per excel·lència, i que va comptar amb la participació de professionals i dels equips de l’Escola Esportiva Municipal de Raspall. Així doncs, simultàniament el públic va poder gaudir de l’espectacle de danses al Carrer Major i Passeig de l’Eixample, de la mà de La Solana Grup de Danses d’Aielo de Malferit.

El primer edil ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit de participació que van tindre cadascuna de les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit per Commemorar la Festivitat de tots els valencians. “És una festa, la festa de tots els valencians, i continuarem celebrant-la com ho estem fent, amb una variada programació d’actes i activitats per a tots.