Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Xàtiva reforçarà el cos de la Policia Local amb nous agents

L'oferta d'ocupació pública ordinària per a 2018 traurà a concurs oposició 7 places de policia local

L'Ajuntament de Xàtiva prepara una oferta pública d'ocupació per reforçar l'actual plantilla del cos de la Policia Local. L'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2018 contempla l'eixida de 7 places de policia, el que suposarà l'ampliació en dos agents de la present plantilla.

Concretament, d'aquestes 7 places, 2 són de nova creació. Els processos de jubilació de treballadors municipals que han tingut lloc al llarg del present exercici possibiliten la creació d'aquestes dues noves places de policia local.

D'altra banda, actualment existeixen 3 places cobertes en comissió de servei i una altra creada en 2015 i coberta per un interí. Sumades a les 2 de nova creació, fan un total de 6 places. D'aquestes sis places, 2 estaran reservades per mobilitat. Això vol dir que per a cobrir-les tindran prioritat agents que tenen plaça en cossos de Policia Local d'altres ciutats. Les quatre restants places seran lliures; és a dir, podrà optar qualsevol ciutadà que ho desitge.

Finalment, també eixirà a oferta pública d'ocupació la plaça d'intendent principal de la Policia Local de Xàtiva, ocupada provisionalment per Antonio Collado.