Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

El ciclisme de muntanya serà protagonista a Ontinyent amb la I Marxa BTT Ombria Extrem

Óscar Borrell celebrava la recuperació d'una prova de BTT per a totes i tots els aficionats al ciclisme que hi ha en la ciutat

Ontinyent celebrarà la I Marxa BTT Ombria Extrem el pròxim diumenge dia 22 d'octubre. La competició era presentada ahir davant els mitjans. La cursa està organitzada per l'Ajuntament d'Ontinyent, la Diputació de València, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, el Club de Ciclisme Ontinyent i el club ciclista Radical Bike Ontinyent.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell, destacava que a Ontinyent existeix molta gent aficionada al ciclisme i al BTT i declarava que “era necessari recuperar una prova d'aquestes característiques, que feia anys que no se celebrava a la ciutat, i posar així Ontinyent en el mapa de la BTT”.

Des del club Radical Bike, Miguel Penadés, explicava que la carrera començarà a les 9:00 hores des del Poliesportiu Municipal i recorrerà, durant més de 40km, diversos llocs com el riu Clariano, la font de Gamellons, la Venta Vella o el Pou de l’Aigueta, entre altres, per a acabar finalment de tornada al Poliesportiu. El president del Club Ciclisme Ontinyent, Juan Salmerón, agraïa el treball de tots els organitzadors i voluntaris i especificava que la prova té com a objectiu potenciar el BTT i que tots els i les ciclistes d'Ontinyent i de la zona puguen conèixer i gaudir de les serres del municipi.

A més, una vegada finalitzada la marxa BTT, es gaudirà en el Poliesportiu d’una gran “Festa de la BTT” en la qual hi haurà un servei de catering per als i les participants i sorteigs de material esportiu. Tot aficionat al ciclisme podrà inscriure's, fins a finals d'aquesta setmana, en la I Marxa BTT Ombria Extrem a través de la web www.multisport.es o el mateix dia de la prova. Les categories en les quals es podrà competir serà juniors, élite, Sub-23, master 30-40-50, féminas i elèctriques; amb un preu de 20€ para federats i 23€ per a no federats.

Publicado en Local 13 / 10 / 2017