Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Rècord de participació amb 1000 inscripcions al Trail de Fontanars dels Alforins

Este diumenge dia 15 d'abril Fontanars dels Alforins acull un dels seus esdeveniments més multitudinaris de l'any, el Tarahumara Trail, amb tres modalitats: Trail, Sprintrail i Marxa Senderista, totes elles amb inscripcions tancades des de fa setmanes.

A pocs dies de la celebració de la tercera edició del Tarahumara Trail de Fontanars dels Alforins, la població es prepara per acollir un rècord de participació, amb 1.000 assistents. La prova, en format Trail, Sprintrail i Marxa Senderista, ja fa temps que va penjar el cartell de complet en les seues tres modalitats.

Des de l'organització atribueixen l'èxit d'inscripció a tots els elements que el componen: des del bon ambient que el caracteritza, l'oportunitat de disfrutar de les sendes més belles del terme fins a la oportunitat de degustar els productes més típics de la població. Perquè el Tarahumara Trail també és un fantàstic aparador per intensificar la fama i qualitat dels vins i els productes més típics de Fontanars dels Alforins, de fet, molts dels seus visitants aprofiten l'ocasió per adquirir-los en els seus comerços tradicionals. El Tarahumara Trail part gràcies a l'esforç del grup excursionista de la localitat, però arrossega també 140 voluntaris que vetllen per la seua correcta organització i desenvolupament, a més del suport dels patrocinadors, l'Ajuntament entre ells. Destaca

a més el desplegament del dispositiu sanitari de la Creu Roja patrocinat des del consistori, que enguany comptarà amb tres ambulàncies i un xicotet hospital de campanya. L'Ajuntament, el qual també s'ocupa de la part logística i burocràtica del mateix, agraeix a la Conselleria de Medi Ambient i a la direcció de Trànsit la facilitat en els tràmits per al correcte desenvolupament de la prova.