Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

“Entre Muntanyes” torna a la Vall d’Albaida amb dues rutes a Castelló de Rugat i Bocairent

Una ruta per diversos miradors i una altra micològica al voltant del món dels bolets seran les opcions per aquest cap de setmana

Després de dues cites fora de la comarca, el programa de senderisme “Entre Muntanyes” torna aquest cap de setmana a la Vall d’Albaida amb dues rutes a Castelló de Rugat i Bocairent.

La primera cita serà el dissabte 24 en Castelló de Rugat amb la ruta dels Miradors. A les 9:00 hores començarà un recorregut que passarà per diversos miradors com el del Benicadell, el del Ràfol, el de l’Estret, el de Salem, el d’Algebassó o el de l’Àguila, entre altres. Serà una ruta de 6 kilòmetres, 3 hores i mitja de duració i dificultat mitjana.

Diumenge, “Entre Muntanyes” es traslladarà a Bocairent amb una ruta micològica per la Serra de Mariola. En aquesta ocasió l’eixida serà a les 10:00 hores des de l’àrea recreativa de la Font de Mariola. La ruta descobrirà als participants el món dels bolets, com identificar-los i diferenciar-los. A més, a la ruta s’inclouran mites i llegendes al voltant d’un dels fruits més apreciats, però també més perillosos de les nostres muntanyes. Aquesta excursió tindrà una duració de 5 kilòmetres i 2 hores i mitja, amb una dificultat mitjana-baixa.

Cal recordar que “Entre Muntanyes” és un programa de senderisme impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat que oferirà un total de 29 rutes gratuïtes des del passat setembre i fins al mes de desembre. Encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs a la cartelleria. A més es podrà trobar més informació a www.valldalbaida.com