Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Xàtiva continua renovant el parc mòbil de la Policia Local

Amb aquesta incorporació, ja són 14 els vehicles de què disposa la policia municipal per a serveis ordinaris i d'emergència

La regidora de Seguretat Ciutadana, Mariola Sanchis, i el comissari cap Antonio Collado, han presentat aquest matí el nou vehicle que acaba d'incorporar-se al parc mòbil de la Policia Local de Xàtiva. Es tracta d'un tot-terreny pick-up de la marca Nissan, model Navara. Amb aquesta adquisició, ja són 14 els vehicles que conformen la flota de la policia municipal; 5 cotxes i 9 motocicletes.

Tal com ha explicat la regidora Sanchis, “necessitàvem un vehicle de grans prestacions per a cobrir, de manera eficient, serveis de senyalització i assistència en cas d'emergències i catàstrofes naturals”. Concretament, aquest pick-up va equipat amb un rètol lluminós per a senyalització i duu el vagó de càrrega reforçat per a poder transportar adequadament senyals, tanques, cons, balises i altres elements de senyalització viària.

El nou tot-terreny se suma a la campanya de renovació del parc mòbil. Així, Mariola Sanchis ha anunciat que “en gener de l'any que ve, iniciarem l'expedient per a la compra d'un nou vehicle híbrid, ja que tenim un compromís que ens obliga a substituir unitats antigues per unes altres més eficients des d'un punt de vista mediambiental”. La regidora ha recordat que l'any passat l'Ajuntament va comprar un primer turisme híbrid i dues motocicletes per a la Policia Local. Actualment, presten servei en el cos de Policia Local de Xàtiva 2 tot-terrenys pick-up, dos turismes, un utilitari i 9 motocicletes.

Per la seua banda, el comissari cap Antonio Collado ha destacat “l'enorme sensibilitat i l'esforç econòmic que fa l'Ajuntament de cara a la millora del servei de la Policia Local”. Collado ha explicat que “la complexa orografia del nostre terme i les possibles situacions d'alerta que es poden produir per causes meteorològiques fan necessari disposar de vehicles versàtils per a cobrir serveis ordinaris o d'emergència”. El cap de la policia ha agraït que “les nostres autoritats prioritzen les inversions en matèria de seguretat, ja que és un dret fonamental de la ciutadania i una condició prèvia i necessària per a l'exercici dels nostres drets constitucionals”.