Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

IX DUATLÓ CIUTAT D’ONTINYENT

El Club Triatló Ontinyent ja ha obert el termini d’inscripcions per al IX Duatló Ciutat d’Ontinyent, que es disputarà el pròxim diumenge 10 de març a la capital de la Vall d’Albaida.

El Club Triatló Ontinyent ja ha obert el termini d’inscripcions per al IX Duatló Ciutat d’Ontinyent, que es disputarà el pròxim diumenge 10 de març a la capital de la Vall d’Albaida.

Aquesta vegada, la prova presenta multituds de novetats, entre les que destaquen la finalitat solidària de l’esdeveniment gràcies a la recaptació de fons en benefici de l’Associació Càncer Ontinyent ANIMA. Amb l’objectiu de col•laborar amb aquesta entitat, l’organització del Club Triatló Ontinyent ha decidit destinar un euro de cada dorsal a la causa, així com els diners recaptats gràcies als patrocinadors un cop s’hagen cobert les despeses derivades de la celebració de la prova.

A més, es posa a disposició de totes i tots aquells que vulguen col•laborar el ‘Dorsal 0’, amb el qual es podrà realitzar un donatiu de tres euros que es destinaran directament a l’associació ANIMA.

Pel que fa al desenvolupament de la prova, enguany s’ofereixen dues distàncies, les quals podran realitzar-se de manera individual o per relleus en parelles, on cadascun dels participants realitzarà una de les dues disciplines que composen el duatló: l’atletisme i el ciclisme. D’una banda, la distància Sprint, habitual els últims anys al Duatló Ciutat d’Ontinyent, estarà formada per la suma de 4’5 kilòmetres de carrera a peu per les immediacions del Poliesportiu Municipal i el barri del Llombo, un circuit de 18 kilòmetres de ciclisme en direcció a Fontanars dels Alforins per la CV-660 i, finalment, 1’5 kilòmetres de carrera a peu en un circuit que anirà des del mateix Poliesportiu, on es trobarà la zona de transicions, fins a la Universitat per a finalitzar en la pista d’atletisme.

Respecte de la distància Super Sprint, aquesta s’incorpora enguany al Duatló Ciutat d’Ontinyent. Amb circuits més curts, la prova estarà formada per 2’5 kilòmetres de carrera a peu en un primer segment, 10 kilòmetres de ciclisme i 1’5 kilòmetres de carrera a peu, fent servir el mateix recorregut per a ambdues proves.

D’aquesta manera, dissenyant el IX Duatló Ciutat d’Ontinyent amb possibilitat de disputar dues distàncies diferents per parelles o individualment, el Club Triatló Ontinyent aposta per apropar el duatló i el triatló a esportistes tant amateurs com especialitzats, aprofitant el caràcter popular de la prova per col•laborar, colze a colze, amb l’associació ANIMA.