Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L’aposta per una programació teatral de qualitat repercuteix en l’augment dels espectadors a Canals

350 % d'augment

Des de l’any 2014 fins a l’actualitat, la Regidoria de Cultura ha augmentat un 350% el quantitat d’espectadors que han gaudit dels espectacles programats per al Centre Cultural que, a la seua vegada, també han augmentat de dos espectacles en el 2014 fins a deu obres teatrals durant aquest any.

El treball de la Regidoria ha seguit una direcció molt concreta. S’ha apostat per augmentar l’oferta teatral i aconseguir que aquesta siga de major qualitat per aconseguir fidelitzar al públic que, cada vegada més, ha anat sumant espectadors que permeten poder acostar al poble de Canals obres teatrals per a tots els públics, xiquets i adults.

D’una mitjana de 73 persones de públic per espectacle l’any 2014, Canals ha passat a augmentar aquesta xifra fins als 218 espectadors de mitjana l’any 2018. Cal destacar que aquest 2019 ja hem superat al mitjana de 255 entrades venudes per espectacle, dades que apunten a que aquest any tornarà a superar-se la mitjana d’espectadors ja que sols s’han realitzat dos dels deu espectacles programats i per als huit restants encara estan les entrades a la venta.

Publicado en Local 25 / 02 / 2019