Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Oltra, Baldoví i Ferri iniciaran la campanya a Ontinyent presentats per Nico Calabuig

l'Acte tindrà lloc dijous 21 de març a les 19.30 al Teatre Echegaray

Les primeres espases de la formació valencianista faran un acte dijous 21 de març a les 19.30 al Teatre Echegaray de la capital de la Vall d'Albaida, poc més d'una setmana després de les primàries de Compromís, en què Calabuig va ser escollit candidat a l'Alcaldia d'Ontinyent.

Nico Calabuig, candidat a l'Alcaldia d'Ontinyent, ha declarat: "És un autèntic honor que s'haja escollit Ontinyent per donar el tret d'eixida a una campanya històrica fins les eleccions que afrontarem els propers mesos. I serà per a mi un orgull poder fer-ho de la mà de la pròxima Presidenta de la Generalitat Mónica Oltra, el pròxim portaveu del grup valencià al Congrés Joan Baldoví i el cap de llista per València a les Corts Fran Ferri."

Un acte al més alt nivell on les primeres espases de Compromís iniciaran a Ontinyent la campanya per tot el País Valencià després d’acabar el procés de primàries més obertes de tot l’Estat en les quals 35.000 valencians i valencianes han decidit les candidatures de la coalició. Així, Calabuig, elegit cap de llista de Compromís a Ontinyent amb el suport del 75% dels vots, remarcava: "amb l'impuls d'un èxit col•lectiu a les primàries a través de les quals la ciutadania ha participat per confeccionar les nostres candidatures, el Teatre Echegaray d'Ontinyent serà l'epicentre del camí cap a unes eleccions decisives per al futur d'Ontinyent i del conjunt dels valencians i valencianes. Sens dubte, un acte on mostrarem que el nostre projecte està preparat i il•lusionat per obtindre la confiança de la gent i governar a favor de la immensa majoria social".