Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Repetix el #LoveCanals per a les vacances de Pasqua

Dirigit a joves de 12 a 17 anys

La regidoria de Joventut, els darrers anys, ha estat apostant per diferents activitats i propostes ldiques i educatives sent el #LoveCanals una de les que ms xit ha tingut entre els joves i les famlies.

Amb lobjectiu de facilitar la conciliaci personal i familiar, lAjuntament de Canals presenta per a les vacances de Pasqua el #LoveCanals. Aquesta iniciativa oferir diverses activitats per a joves entre 12 i 17 anys que ocuparan el 18, 23, 24, 25, 26 i 20 dabril, de 10:00h a 14:00h, els seus dies de vacances.

Totes les activitats que sorganitzen des del #LoveCanals estan pensades i dissenyades especficament per al pblic al qual van dirigides. s a dir, compten amb els propis dispositius tecnolgics, xarxes socials, fan eixides, una acampada i diverses activitats amb les quals els joves gaudeixen i, a ms, es coneixen entre ells.

Sense cap dubte, aquesta s una oportunitat perqu els joves visquen les seues vacances duna manera diferent i que, al mateix temps que ho passen dall ms b, aprenen i conviuen amb altres joves.

Ricardo Requena, regidor de Joventut de lAjuntament de Canals, ha insistit en que hem vist al llarg daquesta legislatura que aquestes ofertes ldiques i educatives que posem a la disposici de famlies, xiquets i joves, iniciatives com lEscola de Pasqua, lEscola dEstiu, el #LoveCanals durant Pasqua i en lestiu, han tingut molt bona acollida perqu sn necessries i per aix, de nou, tornem a apostar per portar-les endavant.

Publicado en Local 01 / 04 / 2019