Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L'Alcúdia de Crespins presenta la cinquena edició del Trail, Sprintrail i la marxa a peu

Les distàncies a recórrer en cada prova es mantenen respecte a l'edició anterior: el trail tindrà 17,9 km; el sprintrail 11,4 i la marxa 10 km

La Sala Generalitat de la biblioteca de l'Alcúdia de Crespins va acollir la presentació de la cinquena edició del Trail així com la segona de Sprintrail i de la marxa senderista que es realitzarà el pròxim 14 d'abril. La distància a recórrer en les tres proves es manté respecte a les de l'any anterior. Així doncs, el Trail comptarà amb un circuit de 17,9 km; el Sprintrail amb 11,4 km mentre que la marxa serà de 10 km. Les tres proves partiran a les 9.00 hores des del Paratge del Riu Nou.

Durant el recorregut hi haurà taules d'avituallament per als participants i s'entregaran trofeus als guanyadors de les huit diferents categories. Cal recordar que la inscripció romandrà oberta fins al 12 d'abril i els interessats a participar hauran de formalitzar la seua participació a través de la web www.timerlap.com.

L'acte de presentació va comptar amb l'assistència del corredor d'ultres de muntanya, Juanma Jimenez; del nutricionista de l'Ontinyent C.F, Miguel Pérez Martí i del catedràtic de Geografia Física, els qui des del seu camp d'actuació van donar una sèrie de consells de cara a la realització del recorregut així com detalls més tècnics de la prova.

El regidor d'Esports a l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, va voler ressaltar que aquesta edició del trail “serà més atractiva que la de la de l'any passat per l'estat actual en el qual es troba el riu i, paisatgísticament, les proves es desenvoluparan en un marc incomparable”

Publicado en Local 08 / 04 / 2019