Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

L'Alcúdia de Crespins celebra la Fira de l'Esport amb més d'una desena d'entitats

Al llarg de la jornada, que es va estendre des de les 10.00 fins a les 14.00, diferents associacions van realitzar demostracions gratuïtes

La plaça Jaume I de l'Alcúdia de Crespins va acollir durant el matí del passat dissabte dia 6 d'abril la segona edició de la Fira de l'Esport. En la cita, van estar present més d'una desena d'entitats esportives que es troben en el municipi amb l'objectiu de donar-se a conéixer i d'animar als veïns de l'Alcúdia de Crespins al fet que s'apunten a les seues associacions per a practicar esport. Al llarg de tota la jornada algunes d'elles van realitzar demostracions.

També va haver-hi un espai reservat per als més xicotets de la casa ja que es va habilitar una zona que disposava d'un rocòdrom, tirolina, futbol, basket, tennis i castells inflables. A més, es van posar a la venda tiquets per valor de cinc euros que incloïa dues tapes i dos refrescos.

El regidor d'Esports a l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, ha explicat que amb la Fira de l'Esport “volem donar continuïtat a un esdeveniment que va nàixer l'any passat i que considerem necessari perquè els veïns coneguen l'oferta esportiva de la qual disposa l'Alcúdia de Crespins”. “A més, la qual cosa també pretenem amb aquesta cita és passar un matí divertit gràcies a les demostracions realitzades per les associacions així com les diferents activitats per als més xicotets de la casa”, ha puntualitzat.