Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Les rutes senderistes organitzades per la Mancomunitat visiten Montesa

El municipi mostrarà la ruta pel Barranc de la Fos.

Després de la ruta celebrada a Barxeta, el programa d’itineraris senderistes de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, arriba aquest diumenge 5 de maig al municipi de Montesa.

Des de la localitat s’ha proposat la realització de la ruta pel Barranc de la Fos, amb un recorregut aproximat de cinc quilòmetres, de dificultat mitjana-baixa, i una durada estimada de tres hores.

Declarat Paratge Natural en 2010 , els elements patrimonials de major interés dins d’aquest recorregut, són la casa d'Ana Terol i les cases del Parroro, ruïnes d'antigues cases de famílies adinerades. Un altre punt clau a visitar serà el brollador de la Font del Meló, localitzat en l'entorn de l'Ombria del Pastor. Així mateix, des del Paratge es contempla una panoràmica de les restes del Castell de Montesa, declarat monument arquitectònic-artístic en 1926.

A l’igual que en les darreres edicions, aquesta ruta és gratuïta, pel que cal inscriure’s prèviament a través del formulari que hi ha a la pàgina web de la Mancomunitat, www.lacosteracanal.es o telefonant al 674 348 771.