Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Gran LAN PARTY a Canals el 7 de juny

Gran LAN PARTY a Canals el 7 de juny

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals ha organitzat una gran festa de videojocs i noves tecnologies al pavell Ricardo Tormo per al divendres 7 de juny, de 20:00h a 2:00h de la matinada, amb entrada lliure.

Fornite, Scalextric, jocs PS4 i realitat virtual, amb tornejos organitzats i concursos. Per a participar sols cal tenir ms de 10 anys i inscriures amb anterioritat a ladrea www.eventoslzd.com/lan amb les dades personals.

Les places sn limitades i es pretn donar cabuda a una activitat amb molt dinters per als joves. Per a accedir-hi ser necessari dur calat esportiu i no es permetr menjar, beure ni fumar dins del recinte. Per entrar, caldr identificar-se amb el DNI, carnet de conduir o passaport, segons shaja fet la inscripci online.

Per al regidor de Joventut i alcalde, Ricardo Requena, els videojocs formen part de loci actual, cal donar-los tamb un espai entre les ofertes ldiques per als joves, ms encara si suposa una trobada i treurens a tots de casa. Es tracta duna jornada que portem treballant des de lany passat perqu es realitzara i volem que siga un esdeveniment important, no sols per al poble de Canals, sin per a tota la comarca.

Publicado en Local 24 / 05 / 2019