Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

L’Escola del Club Triatló Ontinyent continua sumant triatlons un cap de setmana més.

XIII TRIATLÓ ESCOLAR DELS JOCS ESPORTIUS DE VIALTERRA DE PUÇOL

El passat cap de setmana, 4 xiquetes i 16 xiquets de l’Escola del CTO es van desplaçar fins a la localitat valenciana de Puçol per participar al XIII Triatló Escolar dels Jocs Esportius de Vialterra. Un total de 20 triatletes van nadar, pedalejar i córrer entre la platja puçolenca i els carrers del municipi.

El club ontinyentí va estar representat en cinc categories. Pel que fa als cadets, Andreu Bataller, Ion Gramage i Paco Martí, qui va aconseguir una magnífica segona posició, van completar un circuit format per 500 metres de natació, 10 kilòmetres de ciclisme i 2000 metres de carrera a peu. En infantils, Ana Maria Candrea, David Torró, Borja Gandia i Enrique Torras van deixar veure la gran progressió que han aconseguit amb els entrenaments.

Mireia Albero, Pau Ferrero, Gabril Candrea i Raul Revert van estar els encarregats de vestir-se amb el trimono del Club Triatló Ontinyent en categoria Aleví, donant pas a les categories de les més i els més menuts. En benjamins: Leire Garcia, Ainhoa Montesinos, Jaume Gironés, Hugo Penadés, Diego Hinojosa i Borja Soriano i en categoria Multiesport: Juan Puertos, Andreu Penadés i Iván Torró van demostrar les seues habilitats tècniques que, amb molt d’esforç, van millorant-se setmana rere setmana.

Aquest cap de setmana és el torn dels més majors del club, qui participen al XXX Triatló de Vinaròs per tractar de sumar punts en la Primera Divisió de la Lliga de Clubs Caixa Popular. L’eixida d’aquest triatló distància olímpica (1.500 metres de natació, 40 kilòmetres de ciclisme i 10 kilòmetres de carrera a peu) tindrà lloc el diumenge 2 de junt a les 08.00 hores des del Passeig de Forà Forat de Vinaròs.