Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

L’equip Aleví del CEIP Vicent Gironès, 2n Classificat a la Lliga Provincial de Futbet

L’equip Aleví del CEIP Vicent Gironès, 2n Classificat a la Lliga Provincial de Futbet

Després d’una intensa temporada, el passat dissabte 25 de maig es van celebrar al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent les finals de la lliga provincial escolar de futbet en categories Aleví, Infantil i Cadet.

Durant el curs escolar, els distints col•legis de la ciutat han disputat la Lliga Escolar de Futbol 7 i Futbet, passant els dos primers classificats de cadascuna de les categories de futbet a disputar una segon lliga a nivell provincial. En el cas dels alevins, els col•legis encarregats de representar Ontinyent durant aquesta fase provincial, on van participar equips de Gandia, Vilamarxant, València o Utiel, entre altres municipis, van estar el Col•legi de Santa Maria i el CEIP Vicent Gironès, qui van quedar en primer i segon lloc respectivament en la lliga escolar ontinyentina.

En la lliga provincial, un total de nou col•legis havien d’enfrontar-se entre ells per decidir-se finalment el guanyador en una final entre el primer i el segons classificat. L’equip Aleví del CEIP Vicent Gironès, sumant cinc victòries, tres empats i cap derrota, va resultar un dels finalistes, enfrontant-se al Col•legi Argos de València en una de les finals del passat cap de setmana.

Durant els primers minuts del partit, on l’equip local dominava el joc, l’equip valencià va aprofitar un contraatac per pujar el 0-1 al marcador. Ràpidament els del Vicent Gironès van seguir atacant fins aconseguir anar al descans amb un gol d’avantatge (2-1). Tot i que el començament de la segona part semblava favorable per als ontinyentins, la pressió constant de l’Argos es va traduir en un 2-3 que es va mantenir intacte fins el xiulit final.

Amb la medalla de segons classificats de la província de València, l’equip format per David, Jordi, Bogdan, Iván, Elias, Nicolás, Iago, Marcos, Tomás, Raúl, José i Edgar posa punt final a una temporada esportiva on tots ells han pogut gaudir de l’esport entre amics.