Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

L'Alcúdia de Crespins ultima els detalls per a l'edició número XVIII de la Pujà a la Plana

La carrera, de 10 quilòmetres de recorregut, tindrà de dues sortides: una per als infantils a les 18.00 i una altra per als adults a les 19.15

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins ja el té tot llest per a la XVIII edició de la Pujà a la Plana que se celebrarà dissabte que ve dia 1 de juny. Com és habitual per aquestes dates, el ja tradicional esdeveniment esportiu, que compta amb una distància a recórrer d'uns 10 quilòmetres, disposarà de dues sortides: una per a la categoria infantil a les 18.00 hores i una altra per als adults a partir de les 19.15.

Les inscripcions estan obertes fins demà dia 30 i les persones interessades a participar hauran d'apuntar-se via web en www.timerlap.com o en www.circuitlacostera.org.

El regidor d'Esports en funcions a l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, anima a la gent a participar en aquesta cita “que aquest any compleix la majoria d'edat i, que a més, amb el pas dels anys s'ha guanyat un espai propi en l'agenda esportiva del municipi de l'Alcúdia de Crespins”.