Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

LA REGIDORIA DE CULTURA D'AGULLENT BECA ALS ESTUDIANTS DE L’ESCOLA DE MÚSICA AMANCI AMORÓS

Es vol donar suport i facilitar l’estudi de la música entre els joves de la localitat

L’Ajuntament d’Agullent ha convocat ajudes econòmiques per als alumnes que cursen estudis a l’Escola de Música Amanci Amorós. Unes ajudes municipals que es convoquen per cinquè any consecutiu i que tenen com a finalitat “donar suport i facilitar l’estudi de la música entre el nostre jovent, com una eina més en la seua formació global com a persones adultes”, comenta Maria Herrero, regidora de Cultura.

Els estudiants que hagen realitzat estudis reglats al llarg del curs 2018-2019 a l’Escola de Música d’Agullent poden optar a aquestes ajudes econòmiques, que poden aplegar a una dotació individual de la beca per alumne de fins a 75€. De fet el total del pressupost municipal destinat a aquesta partida és de 3.000€.

A les beques hi poden optar tots els alumnes empadronats al municipi i que hagen estat matriculats al curs que s’acaba d’esgotar a l’escola de Música Amanci Amorós d’Agullent, en algun curs de 1r a 5è de Llenguatge Musical i simultàniament en algun curs d’Instrument Musical. La iniciativa d’aquesta línia d’ajudes per a promoure els estudis musicals a nivell local va sorgir fa cinc anys, i des d’aleshores s’ha convocat anualment, una volta finalitza el curs escolar, doncs és una exigència haver cursat tot el curs a l’escola de Música Amanci Amorós.

El termini per a presentar les sol•licituds començarà quinze dies després de publicar les Bases de les ajudes al BOP, si bé les bases que regeixen aquesta convocatòria, així com la instància que cal omplir, ja es poden trobar a la pàgina web municipal www.agullent.net

Estrena del nou piano de cua

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent tanca aquesta setmana la programació del Maig Musical amb una recital de piano a càrrec de Neus Vercher, que serà el dissabte 8 de juny a les 20h. Un concert on s’interpretaran obres de compositors com Bach, Beethoven o Liszt i que a més servirà per a estrenar el piano de cua adquirit per a l’Auditori Municipal, amb l’ajuda econòmica de la Diputació de València.

Publicado en Local 04 / 06 / 2019