Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

CAMPIONAT D’ESPANYA MAR DE PULPÍ I XXX TRIATLÓ VINARÒS

Presencia del Club Triatló Ontinyent

El passat cap de setmana el Club Triatló Ontinyent ha tornat atraspassar les fronteres de la Comunitat Valenciana per participar en el Campionat d’Espanya de Triatló Cross i Duatló Cross Mar de Pulpí, a la província d’Almeria. El club ontinyentí va estar representat en categoria Infantil, per part de Borja Gandia, qui va participar a l’aquatló infantil que es celebrava al mateix recorreguts que els campionats nacionals, en categoria Cadet i categoria Júnior.

Pel que fa al cadet, Vicent Gandia va disputar la prova en format triatló dissabte de matí, tot i que el segment de natació va estar modificat per motius de seguretat. Realitzant una molt bona curta, Vicent va aconseguir una novena posició. Respecte dels cadets, Paco Martí i Ion Gramage van prendre eixida també dissabte de matí. Tot i que Paco Martí va entrar en meta en dècima posició, Ion Gramage quedava fora de la competició a causa d’una caiguda en bici que li va provocar una greu lesió.

Diumenge, amb Ion sense cap possibilitat de participar, Vicent Gandia i Paco Martí tenien una cita amb el Campionat d’Espanya de Duatló Cross, on als dos triatletes els va passar factura l’immens esforç realitzat el dia anterior. La segona prova del cap de setmana es resoldria amb la quinzena posició per a Vicent i la vigèsim primera per a Paco.

Diumenge també va estar el torn dels més majors del club en la primera competició en format triatló de la Lliga de Clubs Caixa Popular, la qual es va disputar a la localitat de Vinaròs. En categoria masculina, Mario Sanchis, Quique Campos, Antonio Tortosa, Fernando Silvestre, Josep Bodí i David Navarro van haver de completar aquest triatló distància olímpica. En categoria femenina, Maica Mollà, Alicia Llopis i Laura Morcillo van estar les encarregades de representar el CTO. Després d’aquesta prova, els xics ocupen la posició número 14 i les xiques són les 9 de la classificació.