Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

Reunió de la junta directiva de l'Ontinyent 1931 CF

El projecte avança amb acords i idees conjunts

Ahir a la vesprada es van reunir diversos membres de la junta directiva de l'Ontinyent 1931 CF i representants de les penyes, per seguir treballant en un projecte que unifique les necessitats i les idees dels aficionats.

En la reunió s'han acordat aspectes tan importants com el preu dels carnets, que eixirà a la llum previsiblement cap a l'última setmana de juny amb una presentació global del club, i particular de la campanya. Es tracta d'un preu quasi simbòlic i que busca arribar a la major gent possible, i que al mateix temps tractarà de mantindre el número de soci a qui ja tenia el carnet en l'anterior temporada del desaparegut club.

Altre dels punts a tractar ha estat el de les equipacions, amb unes exigències marcades per l'ens federatiu però que tractarà de mantenir la tradició de la ciutat amb presència del blanc i el negre en ambdues equipacions, la domèstica i la visitant.

Els membres de les penyes han rebut la informació més detallada possible sobre els avanços del projecte, els tràmits realitzats en Federació i l'administració pública, i han rebut positivament els progressos per emplaçar-se a pròximes reunions. La pròxima serà per formar part del jurat que sumarà un 30% dels vots en el concurs dels escuts, que s'afegiran al 35% representatiu dels vots de la pàgina web i l'altre 35% de puntuació decidida per un jurat tècnic.