Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

Aleix Piquer nou entrenador de l’equip junior del Martínez Valls Bàsquet

Piquer ve d’entrenar a l’equip sènior masculí del CB La Selva

El Club Martínez Valls Bàsquet afegeix a la seua plantilla d’entrenadors a Aleix Piquer, qui s’encarregarà en la pròxima temporada de l’equip junior ESET ONTINET. Fins al moment, Javier Barberà era l’entrenador d’aquest equip, qui continuarà amb l’equip sènior femení i començarà a treballar també amb altre equip del planter encara per determinar. Per altra banda, Nicolás Sánchez continuarà una temporada més al capdavant de l’equip sènior ESET ONTINET.

Quant a Piquer, aquest s’introduïa al món del bàsquet des de xicotet, jugant des de la categoria infantil fins a la sènior al club Ploms Salle Reus. És en aquest mateix club on comença la seua trajectòria com entrenador, treballant durant 10 anys amb pràcticament totes les categories, tant masculines com femenines, a l’àmbit zonal de la província i en categories autonòmiques a Catalunya (interterritorial i preferent). En aquestes dos últimes temporades, Piquer ha sigut l’entrenador de l’equip sènior masculí A del CB La Selva a la província de Tarragona.

Piquer ha explicat que “por motius personals i laborals m’he traslladat recentment a la zona d’Ontinyent” i declara que “afronte aquesta nova etapa al Club Martínez Valls Bàsquet amb molta il•lusió i amb moltes ganes de treballar en el bàsquet valencià”.