Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

P. MARTÍ I V.GANDIA ALS CAMPIONATS D’ESPANYA DE TRIATLÓ I AQUATLÓ DE ROQUETAS DE MAR

Les proves van tenir lloc el passat cap de setmana

Una setmana més, el triatló ontinyentí ha estat present dues noves proves d’àmbit estatal: el Campionat d’Espanya de Triatló Distància Sprint i el Campionat d’Espanya d’Aquatló, disputats el passat cap de setmana, dissabte i diumenge respectivament, al municipi almerienc de Roquetas de Mar.

El jove triatleta del club ontinyentí, Paco Martí, va obtenir la 91ª posició al Campionat de Triatló celebrat el dissabte i la 73ª a la prova en format aquatló celebrada diumenge de matí. El mateix diumenge l’ontinyentí Vicent Gandia va aconseguir pujar al tercer graó del pòdium en categoria junior per equips.

A la comunitat andalusa van viatjar també els triatletes Josep Bodí i Laura Morcillo per participar, diumenge de matí, al ‘Triatlón Sierra Nevada por Capileira’, format per 2.000 metres de natació, 57 kilòmetres de ciclisme i 12.000 metres de carrera a peu. Amb una magnífica participació ambdós van creuar la meta en segona posició en categoria sènior masculí i femení respectivament.

Amparo Ribera (en 44ª posició) i Maica Mollà (55ª) es van deixar la pell el dissabte al ‘Zarauzko Triatloia’, on van prendre eixida més de 500 participants. Les esportistes del Club Triatló Ontinyent van completar una prova on quasi 3.000 metres de natació, 78 kilòmetres de ciclisme i mitja marató (21km) de carrera a peu separaven l’eixida, en Getaria, de la meta, en Zarautz.