Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

L’ESET ONTINET renova a 5 jugadors per a la pròxima temporada

Alberto Alemán, Pablo Roselló, Jorge Mancebo, Jordi Soler i Nacho Castelló continuaran al primer equip del Martínez Valls

L’ESET ONTINET ja ha començat a pensar en la pròxima temporada. El Club Martínez Valls Bàsquet ha renovat a 5 dels seus jugadors perquè continuen al primer equip, dirigit per Nico Sánchez. D’aquesta manera, Alberto Alemán, procedent de Melilla, continuarà una temporada més a Ontinyent, acompanyat dels ja coneguts Pablo Roselló, Jorge Mancebo, Jordi Soler i Nacho Castelló, capità de l’equip.

Per motius professionals i d’estudis, Pablo Matarredona i Gonçal Amador no continuaran al club en aquesta nova etapa, ja que es trobaran fora d’Ontinyent. De la mateixa manera tampoc estarà Alberto Ruíz de Galarreta.

Ara, s’està terminant d’estudiar i negociar nous fitxatges per completar el que serà l’equip principal de l’ESET ONTINET. D’altra banda, Nico Sánchez explica que “de la mateixa manera que s’ha anat fent en l’última temporada, continuarem comptant amb jugadors d’altres categories per reforçar el primer equip”.

Últimes places per al XX aniversari de l’Escola d’Estiu

l’Escola d’Estiu del Club Martínez Valls Bàsquet està a punt de completar les seues places. Aquest any, que compleix 20 edicions, no només se celebrarà l’Escola d’Estiu, de l’1 al 12 de juliol, sinó que també es durà a terme, de manera prèvia, un MiniCampus del 21 al 28 de juny. Per a inscriure’s a qualsevol d’aquestes dues activitats caldrà omplir el formulari disponible a les xarxes socials del club.