Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

EL CLUB TRIATLÓ ONTINYENT CELEBRA EL VIII AQUATLÓ ESCOLAR DE LA CIUTAT

Van participar al voltant de 150 aquatletes

El passat dissabte 22 de juny, al voltant de 150 aquatletes de tota la Comunitat es van donar cita al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent per participar en la vuitena edició de l’Aquatló Escolar d’Ontinyent, puntuable per a la fase provincial dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. La prova, que es va desenvolupar al llarg del matí, va tindre lloc a l’interior del recinte, nadant els esportistes a la piscina exterior i realitzant la carrera a peu al voltant del velòdrom i la pista d’atletisme.

Els primers en prendre l’eixida a les 09.30 hores del matí van estar els aquatletes cadets de la categoria masculina, seguits de les aquatletes de la categoria femenina, qui havien de completar un total de 500 metres de natació i 3 kilòmetres de carrera a peu. Seguidament va ser el torn de la categoria Infantil, la qual afrontava una cursa de 400 metres de natació i 2 kilòmetres de carrera a peu. La cursa de la categoria aleví completava les proves pertanyents a la fase provincial dels Jocs Esportius.

Seguidament, les xiquetes i xiquets nascuts els anys 2009 i 2010 van ser els protagonistes de la categoria Benjamí, formada per 100 metres de natació i 500 metres de carrera a peu. La categoria Multideporte, les i els esportistes més menuts, van completar 50 metres de natació i 250 metres de carrera a peu posant punt final a un matí d’esport que combinava la natació i l’atletisme.

Respecte dels pòdiums aconseguits per les i els esportistes del club ontinyentí, Paco Martí va ser primer en categoria Cadet, Hèctor Tolsà va ser segon en Infantils i Mireia Albero va aconseguir la primera posició en categoria Aleví. Jaume Gironés amb la segona posició, Ainhoa Montesinos guanyant la seua cursa i Celia de Llago entrant en meta en tercera posició van estar els encarregats de pujar al pòdium en categoria Benjamí. Joan Puertos i Ivan Torró, primer i segon respectivament en categoria Multideporte van completar l’entrega de trofeus.