Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

REBECA TORRÓ, NOVA SECRETARIA AUTONÒMICA D’ECONOMIA SOSTENIBLE, SECTORS PRODUCTIUS,COMERÇ I CONSUM

La secretària general de l’agrupació d’Ontinyent del PSPV-PSOE, Rebeca Torró, ha sigut nomenada hui pel Consell com Secretària Autonòmica d’Economia sostenible, sectors productius, comerç i consum.

La secretària general dels socialistes d’Ontinyent Rebeca Torró, passa a desenvolupar una responsabilitat d’àmbit autonòmic com a número dos d’una conselleria d’especial rellevància per al Govern valencià: Secretària Autonòmica d’Economia sostenible, sectors productius, comerç i consum.

Els socialistes d’Ontinyent estan convençuts que el nomenament de Torró comportarà també una millora en el desenvolupament de la ciutat, la Vall d’Albaida i les comarques centrals.

Des de l’agrupació socialista d’Ontinyent d’expresen la satisfacció per la confiança que el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha demostrat en Rebeca Torró per assumir un càrrec d’aquesta importància.

Durant la seua trajectòria, Rebeca Torró ha ocupat diversos càrrecs en l’ administració local, provincial i autonòmica. Torró ha sigut regidora i tinent d’alcalde d’Ontinyent (Territori i innovació), Directora General d’Habitatge de la Generalitat i actualment era la Vicepresidenta segona de la Diputació de València i responsable de l’àrea d’Hisenda.

Publicado en Local 01 / 07 / 2019