Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

Finalitza el Campus Arias de futbol a la Llosa de Ranes

60 participants

El passat dissabte, 29 de juny, va finalitzar el Campus Arias de futbol al Pavell Esportiu de la Llosa de Ranes.

Aquest campus de futbol t una trajectria de 7 anys, i que per primera vegada es va traslladar al nostre municipi, on els ms menuts de casa gaudiren de 6 dies de futbol i d'activitats relacionades amb aquest esport amb tcnics i jugadors professionals lligats al Valncia C.F. com Ricardo Arias, Rubn Ciraolo i Juan Carlos Mohorte.

L'empresa organitzadora, Pechechus, es va encarregar de compaginar el mn de l'esport, en concret el futbol, amb activitats diverses als Banys de Santa Anna. Prestant servei per a aportar un poc de diversi i diversitat en les activitats, i poder fer una fusi entre el futbol i la poblaci.

Va haver-hi jornades diries de futbol al camp del Sequiol i al Paquito Coloma de Xtiva; activitats esportives alternes i activitats en la piscina del centre vacacional. A ms, els 60 xiquets inscrits, van tindre activitats d'aventura (tirolina, tir amb arc...), festa d'espuma i paintball.

Per a Ricardo Arias "el millor de tot ha sigut el lloc on hem estat, els Banys de Santa Anna, un autntic privilegi d'estar en un paratge increble. Estem immensament agrats de com ens han tractat, tot han sigut facilitats".

L'ltim dia va estar marcat per la presncia dels pares al campus, els entrenaments i l'entrega de diplomes.