Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

Salva Martínez aposta per l'Ontinyent 1931

Nou fixatge del defensa

L'Ontinyent 1931 CF comptarà amb un contrastat defensa que ha sumat un gran bagatge en la Regional Preferent, gràcies a més de 200 encontres disputats. Aquest no és altre que Salva Martínez, que arriba provinent del Sant Rafel (FEBO) per aportar el seu granet d'arena a un il·lusionant projecte que avança a passes agegantades. En la presentació de hui, realitzada en la cafeteria Bunker, han estat els membres dels Supporters BN: Ignacio Gisbert (President) i Jordi Iborra.

Salvador Martínez Ferri (Ontinyent, 4 de març de 1981) ha estat peça fonamental allà per on ha passat. Es tracta d'un defensa central d'envergadura, amb bona eixida de l'esfèric i molt de sacrifici amb i per als companys. Salva arriba del Sant Rafel - FEBO de Primera Regional però ha passat per equips de la Regional Preferent i suma experiència en promocions d'ascens. Els seus inicis com amateur van ser al CF Sant Rafel amb dos temporades i mitja, d'on faria el salt al Canals. En Benigànim i en Muro va sumar dos etapes diferents, amb 5 anys en total vestint cada camiseta. Precisament el conjunt murer seria el penúltim en disfrutar del seu futbol abans de recalar en la FEBO. Entre Benigànim i Muro en les seues últimes etapes, va vestir de taronja amb l'Atzeneta en Primera Regional i Preferent, de fet va assolir l'ascens de categoria.

L'home de les promocions. Salva ha viscut el sabor més dolç del futbol en forma de promocions d'ascens, a Muro i Benigànim va viure tres promocions en cadascun, i aconseguint dos ascensos, un amb cada camiseta. Amb l'Atzeneta va viure dos promocions, de Primera Regional a Preferent, i a Tercera Divisió.

Salva arriba a l'Ontinyent 1931 CF per aportar un grau de veterania i experiència a una plantilla marcada, pel moment, per la joventut. Des de la junta directiva li donem la benvinguda i li desitgem la millor de les sorts.