Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

6 incorporacions més, amb talent i garantia de futur

a l'Ontinyent juvenil

El club amplia les seues garanties de futur amb la incorporació de cinc promeses que arriben de l'Ontinyent Juvenil, on han estat peces claus de l'ascens de categoria, i que confereixen ja mateix una base sòlida i de cares conegudes que porten alguns anys treballant juntes. Els jugadors arribats tenen edat juvenil, i per tant comptaran amb fitxa juvenil però entrenaran i disputaran partits en el primer equip. A continuació, vos desvetllem els detalls:

Pau Sanchis i Gandia (Ontinyent, 21 d'agost del 2002), és un jove central dret amb un gran posicionament tàctic que aporta un bon grau de seguretat a la rereguarda. Com els seus companys de juvenil, va ser una de les peces importants en l'ascens. Al juvenil de l'Ontinyent va arribar des de la FEBO.

Marc González Martínez (Ontinyent, 11 de gener del 2001) és, sense dubte, un dels jugadors de major jerarquia que hi havia al juvenil. Contundent i amb una àmplia zona d'influència des de la posició de central esquerre, la seua serenitat li confereix un gran rendiment tot i la seua joventut. Marc es va formar en la FEBO, i va passar pel futbol base del Valencia CF, Villarreal CF i CD Alcoyano, abans de tornar a terres ontinyentines per vestir-se de blanc-i-negre a les ordres de Roberto Bas.

Vicent Such Penadés (Aielo, 2001) és un lateral esquerre de llarg recorregut, amb una gran capacitat d'associació amb els jugadors d'atac però també amb una gran recuperació en la zona defensiva.

Sergio Mateu Soler (Ontinyent, 31 d'agost del 2001) és un migcampista que, tot i jugar en l'habitual posició de 6, aporta molta construcció al joc i té una gran visió a l'hora de tallar línies de passades. Ha estat portant les manetes del joc del juvenil que va materialitzar 173 dianes la passada temporada.

Muanza Alberto Simao Nogueroles (Ontinyent, 14 d'agost del 2002), conegut futbolística com a Júnior, és un jove atacant de banda esquerra que va passar a formar part de la història de l'Ontinyent CF, en ser el jugador que va fer l'últim gol de la història amb el seu escut en El Clariano, en la victòria davant el CFI Alicante (4-1). Es tracta d'un jugador molt ràpid i amb una gran iniciativa per al desbordament.

Lluís Felipe Pastor (Ontinyent, 18 de setembre del 2002) és un jugador d'atac, que pot desenvolupar-se com a davanter o mitja punta. En el juvenil dirigit per Roberto Bas va aconseguir una xifra alta de gols, 21, i tot el seu olfacte golejador és un jugador molt col·laboratiu i amb sacrifici a l'hora de defensar.

Aquestos sis jugadors són, en definitiva, claus per al futur del club i tot i tener fitxa del juvenil entrenaran en el primer equip i podran disputar els seus partits. En cas que en alguna jornada no estiguen convocats, mantindrien el ritme de competició i farien la seua aportació al conjunt juvenil dirigit per Kiko Ferrero.

Amb estes incorporacions la plantilla ja compta amb 14 integrants: el porter Ivelin Popov, els defenses Martín Nebot, Jorge García, Salva Martínez, Pau Sanchis, Marc González i Vicent Such; els migcampistes Alberto Osoro, Diego Cambra, Sergio Mateu i Júnior; i els davanters Marc Pomer, Ángel Galán i Lluís Felipe.

Foto (d'esquerra a dreta: Pau Sanchis, Vicent Such, Sergio Mateu, Júnior, Marc González i Lluís Felipe. En el centre el tècnic del juvenil, Kiko Ferrero.