Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

EL GRUP “TITO PONTET” ACTUARÀ EL DISSABTE 31 A AGULLENT

Al parc de la Font Jordana i amb entrada lliure

Estan de moda i el dissabte 31 d’agost actuaran al parc de la Font Jordana d’Agullent. Són el grup de l’Alcoià, Tito Pontet, que oferiran un concert amb la seua música de mestissatge, que tan populars els està fent. De fet, a les seues cançons fusionen ritmes jamaicans com l’ska i el reggae amb cadències llatines com els boleros, el son o el txa-txa-txa.

Aquest grup melòdic va nàixer a la comarca veïna l’any 2014 i tres anys més tard, al 2017, llançaren a la llum el seu primer EP, titulat “Candela”. A principis d’enguany han tret el seu segon àlbum, “Bon Port”.

El grup Tito Pontet actuarà el proper dissabte 31 d’agost a les 23h al parc de la Font Jordana, i l’accés al concert serà lliure. Al mateix parc, a les nou i mitja de la nit, està convocat un sopar popular per amenitzar l’ambient de de cara a l’actuació, que compta amb la col•laboració dels Festers de Sant Vicent d’Agullent. Els tiquets per al sopar tenen un preu de 2€ i inclouen picadeta i beguda. La venda dels tiquets per al sopar es realitza a la ludoteca d’estiu, a partir del 19 dilluns d’agost.

Publicado en Local 14 / 08 / 2019