Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent prepara 10 actuacions musicals en la Fira a la Sala Gomis

La "Fira jove" d'aquest any ha sigut preparada prop del recinte principal amb carpes amb activitats lúdiques i informatives destinades al més joves.

Ontinyent ultima els preparatius per a la seua Fira de Novembre i entre els atractius amb que es comptarà enguany, estan el seguit d’actuacions musicals que tindran lloc en una carpa gegant que s’està habilitat junt a la Sala Gomis, on fins a 10 concerts d’estils diferents sonaran per crear un espai que facilita als grups musicals locals més joves mostren la seua música.

Cal recordar que es comptarà també amb les carpes individuals per als tallers i jocs de “Fira Jove”, una zona d'oci que es complementarà amb espais per als joves emprenedors i empreses, informació d’activitats juvenils i espai de gènere.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, ha estat supervisant la col•locació i muntatge de les carpes i ha animat a la ciutadania d’Ontinyent, La Vall d’Albaida i comarques veïnes a gaudir de l’ampla oferta comercial, lúdica i gastronòmica prevista per a aquest cap de setmana a la ciutat.

Publicado en Local 14 / 11 / 2019