Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

El Fòrum d’Ocupació d’Ontinyent oferirà més de 70 llocs de treball en 20 empreses

Aquestes jornades seran el proper divendres des de les 8 i mitja on ja s'han inscrit diferents empreses tant de la Vall d'albaida com d'altres comarques veïnes.

La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà el proper 29 de novembre un Fòrum d’Ocupació que oferirà més de 70 llocs de treball en 20 empreses de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes, així com tallers i conferències. Es tracta d’una activitat gratuïta inclosa a les accions del programa “Format i Ocupat" de la regidoria de Promoció Econòmica, que l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qualificava com “una gran oportunitat tant per a empreses com treballadors”.

El primer edil acudia en l’espai Coworking "Soterrani de les Idees" a la presentació d'esta jornada junt al regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, qui explicava que per ara són 20 les empreses participants, procedents tant de La Vall d’Albaida com de comarques veïnes.

La jornada, que es desenvoluparà de 8 i mitja del matí a 2 i mitja de la vesprada, comptarà també amb xerrades i tallers pràctics plantejats per ajudar als i les participants a millorar la seua recerca d'ocupació amb noves eines, estratègia, actitud, motivació i un pla d'acció.

Publicado en Local 20 / 11 / 2019