Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

La campanya "Aigua d'Ontinyent" prepara una visita guiada a l’antic traçat d’abastiment del Pou Clar

L'exposició “Ontinyent, fets d’aigua” es pot visitar fins al 4 de gener en horari de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 i de dimarts a dissabte, de 6 a 9 de la vesprada.

Les activitats de la campanya “Aigua d'Ontinyent, per a beure, per a viure” impulsada per l'Ajuntament i l'empresa EGEVASA es van reprendre el passat dissabte amb una “Ruta per l’antic traçat d’abastiment del Pou Clar”. A la visita, guiada per tècnics del departament de Medi Ambient, i on es va comptar amb l’assistència de la regidora Inma Ibáñez, es donaven detalls als i les assistents sobre les infrastructures d’abastiment de la població des del segle Segle XV fins l’actualitat

La regidora de Medi Ambient, Sayo Gandia, coordinadora de la campanya, recordava que al marc de les activitats de la campanya “Aigua d’Ontinyent” continua oberta l’exposició “Ontinyent, fets d’aigua” a la Casa de Cultura, plantejada per posar en valor la importància econòmica, social i sentimental de l’aigua de la ciutat.

Gandia recordava a la ciutadania la possibilitat de concertar visites guiades posant-se en contacte amb el departament municipal de Medi Ambient. L'exposició es pot visitar Ontinyent fins al 4 de gener en horari de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 i de dimarts a dissabte, de 6 a 9 de la vesprada.

Publicado en Local 26 / 11 / 2019