Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent invertirà el 40% dels fons FEDER en inclusió social i la lluita contra la pobresa

La inversió en inclusió social i lluita per a la pobresa serà de més de 1.900.000 euros, incloent accions de regeneració física, econòmica i social en àrees desafavorides.

L’Ajuntament d'Ontinyent invertirà prop del 40% dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional en accions d'inclusió social i lluita contra la pobresa. En total, el programa permetrà executar una inversió superior als 5 milions d’euros fins a l’any 2023 en diverses àrees de gestió.

Així, dels prop de 5 milions d’euros aprovats al programa, la inversió en inclusió social i lluita per a la pobresa serà de més de 1.900.000 euros, incloent accions de regeneració física, econòmica i social en àrees desafavorides. La segona àrea amb major inversió serà la de Medi Ambient i Eficiència en Recursos, amb vora 1. 400.000 euros, dels quals 753.000 es destinaran a Foment del Patrimoni Cultural i Natural; i 632.000 a Millora de l’Entorn Urbà i Medi Ambient. La tercera àrea en quantia inversora serà la d’Economia Baixa en Carboni i la resta es destinaran a Tecnologies de la Informació.

Per al desenvolupament d’estes accions es tindrà en compte la transversalitat de la perspectiva de gènere i l’accessibilitat per a continuar construint una ciutat per a totes i tots.

Publicado en Local 27 / 11 / 2019