Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Registren a l'Olleria una casa on va estar el sospitós de la desaparició de Marta Calvo

Agents especialitzats de la Guàrdia Civil han registrat este dijous un habitatge de L'Olleria en la qual el principal sospitós de la desaparició de la jove de Manuel, Marta Calvo va estar recentment.

Agents especialitzats de la Guàrdia Civil han registrat este dijous una vivenda del carrer Isabel la Catòlica de L'Olleria, en la que el principal sospitós de la desaparició de la jove Marta Calvo va estar recentment, en una actuació per buscar pistes que puguen conduir al parador de la dona o de l'home que va estar amb ella per última vegada.

L'Olleria, on hi ha altra casa que podria haver sigut utilitzada per el sospitós, està situat a uns 30 quilòmetres al sur de la localitat de Manuel, on està la vivenda llogada per l'home que ja va ser registrada ahir per la Guàrdia Civil.

En el registre d'este matí els agents, abillats amb vestimenta blanca, han utilitzat quasi huit hores, i al concloure les actuacions han eixit per la porta del garatge, proveïts de motxilles i borses.

En el dispositiu policial estan participant des d'agents de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil especialitzats en homicidis a gossos ensinistrats, als que s'han sumat hui un helicòpter del institut armat que ha sobrevolat este matí la zona on és realitzava el registre. Informació i fotografia: EFE